About

Eduard Broekhuijsen, of gewoon Ed, maakt illo‘s, illustraties. Welkom bij Studio Edillo.

Hallo! Bedankt voor het bezoeken van mijn website. Ik ben een gepassioneerd illustrator uit Rotterdam. Als kind en tiener spendeerde ik veel tijd met tekenen en het verzinnen van verhalen voor mijn eigen strips. Jaren later herontdekte ik mijn oude passie. Vanuit dit gevoel heb ik de draad weer opgepakt en mijn werk verder laten ontwikkelen door jaren van studie en oefening. Mijn huidige werk heeft een grafische stijl met een minimalistische benadering en een kleurenpalet dat doet herinneren aan de geïllustreerde reclame-affiches uit de jaren 50 en 60.
 
De afgelopen jaren heb ik achter de schermen gewerkt om een stijl te vinden die het best past bij wat ik wil laten zien. De volgende stap was het openen van een shop op Etsy. De art prints en posters zullen je hopelijk meenemen op een denkbeeldig avontuur binnen het comfort van je huis. De illustraties zijn geïnspireerd door mijn liefde voor culturen, reizen en dieren. De ontwerpen zullen zowel kinderen als volwassenen aanspreken. Je kunt de shop bezoeken door hier te klikken.

Studio Edillo 
KvK: 81538650
BTW-id: NL003575859B02
 

Illustratie nodig voor een media-uiting, boek or magazine? Vragen over wholesale of ander soortige vragen? Aarzel niet contact op te nemen:

info@studioedillo.com

Alle content op deze website: Copyright Studio Edillo ©