About

Eduard Broekhuijsen, of gewoon Ed, maakt illo‘s, illustraties. Welkom bij Studio Edillo.

Hallo! Bedankt voor het bezoeken van mijn website. Ik ben een gepassioneerd illustrator uit Rotterdam. Als kind en tiener spendeerde ik veel tijd met tekenen en het verzinnen van verhalen voor mijn eigen strips. Jaren later herontdekte ik mijn oude passie. Vanuit dit gevoel heb ik de draad weer opgepakt en mijn werk verder laten ontwikkelen. Mijn huidige werk heeft een grafische stijl met een minimalistische benadering en een kleurenpalet dat doet herinneren aan de geïllustreerde reclame-affiches uit de jaren 50 en 60.
 
De afgelopen jaren heb ik achter de schermen gewerkt om me te ontwikkelen door me te beperken tot één thema: Antarctica. Uit dit project is een complete serie illustraties voortgekomen. De illustraties sluiten op elkaar aan door thema, kleuren en stijl. Nu eindelijk zijn ze (gedeeltelijk) te zien en te koop voor aan de muur, als serie of afzonderlijk. Deze serie is geïnspireerd op een reis die ik in 2010 heb mogen ondernemen. Er liggen meer series op stapel.
 
Studio Edillo 
KvK: 81538650
BTW-id: NL003575859B02
 

Illustratie nodig voor een media-uiting, boek or magazine? Vragen over wholesale of ander soortige vragen? Aarzel niet contact op te nemen:

info@studioedillo.com

Alle content op deze website: Copyright Studio Edillo ©